CV-ketels

CV-ketels
Voor alle merken cv-ketels voor zowel particulier als bedrijfsmatig
gebruik, bent u bij Krebbekx in Pijnacker aan het juiste adres. Krebbekx zorgt voor de levering, installatie en vervolgens ook service & onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie.

Ketels van gerenommeerde merken

Wij werken met cv-ketels van gerenommeerde merken, zoals Nefit, Remeha, Intergas en Valliant en bieden u een compleet pakket voor nieuwbouw, renovatie, verbouwing en uitbreiding. Een centrale verwarmingsketel zorgt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand, maar u kunt ook kiezen voor een combi-ketel of een HR-ketel. CV-ketels zijn verkrijgbaar als single ketel of combi- en HR-ketel. Een boiler aan de CV-ketel koppelen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard adviseren we u graag over welke type ketel en bijvoorbeeld welk CW-label het beste bij uw situatie past.

Breed aanbod (design-) radiatoren

Het aanbod in radiatoren is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uw keuze hangt vaak af van de plaats waar de radiator geïnstalleerd zal worden; is dat in de slaap-, woon- of bijvoorbeeld badkamer? Gaat u dan voor een ‘gewone’ paneelradiator of een design radiator? Wij bieden op dit gebied vrijwel alle mogelijke opties en modellen radiatoren aan en adviseren graag welk type en model radiator bij uw situatie pas.

Ook service & onderhoud van cv-ketels

Krebbekx biedt naast nieuwe ketels ook service & onderhoud op geleverde verwarmingsinstallaties. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit, houden wij voor u bij wanneer uw cv-ketel aan een controle- of servicebeurt toe is. Zo verkleinen we het risico op gebreken of defecten. Toch storing? Wij zorgen ervoor dat er binnen no-time een monteur voor de deur staat om het probleem op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar, ook in het weekend.

Meer dan 45 jaar ervaring

Met meer dan 45 jaar ervaring, gemotiveerde en goed opgeleide monteurs staat het Pijnackerse Krebbekx garant hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Interesse in een cv-ketel of de montage ervan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte en een persoonlijk advies.
Storing