Airconditioning en ventilatie

Airconditioning en ventilatie Krebbekx levert, installeert en onderhoudt alle mogelijke ventilatie- en airconditioningsystemen. Met meer dan 45 jaar ervaring en een goed opgeleid team is Krebbekx de uitgelezen partij van Pijnacker en omstreken om u op dit vlak van dienst te zijn. 

Airconditioning

Airconditioning verkoelt niet alleen de lucht, maar zorgt ook voor de juiste luchtvochtigheid en zuivering van de lucht. Krebbekx in Pijnacker adviseert u graag over welke type airconditioning het beste bij uw situatie past, zodat u het hele jaar kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de efficiency en het energiegebruik van de airconditioning, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de airconditioning stijlvol in uw interieur op gaat en zeer stil functioneert.

We zijn onder andere thuis in singlesplit- en multisplitsystemen met inverter warmtepomp technologie. Beide systemen kunnen zowel verwarmen als verkoelen met een zeer hoog rendement. Ook op dit gebied werken wij met de nieuwste materialen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en energiebeleid. Dat stelt ons onder andere in staat om u uitstekend te informeren en scherpe verantwoorde offertes uit te brengen. Uiteraard is Krebbekx een S.T.E.K.-erkende onderneming.

Ventilatie

Ventilatie van je woning is belangrijk, omdat het impact heeft op de gezondheid en u er ook vochtproblemen en onaangename geur mee voorkomt. Krebbekx biedt verschillende ventilatiesystemen, we helpen u graag het ventilatiesysteem te kiezen dat het beste bij uw woning past.

Service & Onderhoud van uw airconditioning of ventilatiesysteem

Ook biedt Krebbekx service en onderhoud op de ge├»nstalleerde ventilatie- en airconditioningsystemen. Wij houden bij wanneer uw systeem aan onderhoud toe is en nemen contact met u op voor een servicebeurt.

Interesse?

Heeft u interesse in het levering, installatie en / of onderhoud van uw airconditioning of mechanisch ventilatiesysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Storing