Service & onderhoud

Service & onderhoud

Krebbekx biedt naast levering en installatie van nieuwe verwarmings- en verkoelingssystemen ook service & onderhoud op geleverde installaties zoals cv-ketels, ventilatie- en airconditioningsystemen.
 

Een cv-ketel of airconditioning met zekerheid voor meerdere jaren

Voor al onze klanten, particulieren en bedrijven, geldt dat we uiterst nauwkeurig bijhouden wanneer uw verwarming- of verkoelingssysteem aan de jaarlijkse controle- of servicebeurt toe is. Wij nemen contact met ú op. Door op deze manier het onderhoud van uw cv-ketelairconditioning of mechanische ventilatie te verzorgen, minimaliseren we de kans op gebreken of een storing. Optimale zekerheid voor meerdere jaren dus.
 

Ook bij storing staat Krebbekx voor u klaar

Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunt u als klant erop rekenen dat er in no-time iemand voor de deur staat en dat het ongemak spoedig is verholpen. Wij hanteren het principe Klanten Eerst Garantie. Door ons zeer complete onderdelenmagazijn wordt minimaal 90 procent van de storingen binnen enkele uren verholpen, en daar zijn wij trots op! Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24uur per dag bereikbaar.
 

Interesse in een onderhouds- of serviceabonnement?

Heeft u interesse in een onderhouds- of serviceabonnement van Krebbekx? Neem dan contact met ons op of bekijk het 2018 onderhoudsabonnement

 
 
Storing