Loodgieters

Loodgieters Is uw afvoer verstopt? Dan is het tijd om het riool te ontstoppen. Krebbekx is het bedrijf dat u inschakelt als u last heeft van een verstopte afvoer, toilet of gootsteen. Ook voor alle overige loodgieterswerkzaamheden, zoals het repareren of vervangen van uw dakgoten, dakbedekking en uitwateringen staan we voor u klaar. Krebbekx is gevestigd in het Zuid-Hollandse Pijnacker en kan u in deze omgeving uitstekend van dienst zijn.

Riool ontstoppen

Als erkend loodgieter helpt Krebbekx u snel en professioneel af van de verstopping van het riool. Zowel bij het ontstoppen van het riool als van een afvoer kunt u rekenen op onze kennis en expertise.

Dakgoot onderhouden, repareren of vervangen

Een dakgoot raakt over het algemeen snel vol met bladeren, stof, steentjes en ander afval. Als u hier niets aan doet, zal op termijn de dakgoot verstopt raken en mogelijk zorgen voor lekkage. Ook de dakgoten zelf kunnen hierdoor kapot gaan en daardoor lekkage in huis veroorzaken. Het regelmatig onderhoud van uw dakgoten is dus zeker aan te raden. Krebbekx kan u op dit vlak goed van dienst zijn, zowel met het onderhoud van uw dakgoten, als de reparatie hiervan of het installeren van nieuwe dakgoten.

Dakbedekking

Naast erkend loodgieter is Krebbekx ook specialist als het gaat om het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking. Ook voor dakrenovatie van zowel platte als hellende daken kunt u bij Krebbekx terecht.

Erkende water en gas-technisch installateur

Krebbekx is een Sterkin Erkende installateur, oftewel een erkende water en gas-technisch installateur. Sterkin Erkende installateurs worden op reguliere basis ge├»nspecteerd. Veiligheid en kwaliteit worden op deze manier door Sterkin gewaarborgd.
Storing